BSK på Bibelcamp Evjetun 10- 13/07

Eg hadde vore på evjetun ei gong tidligare i forbinding med sørlandsturneen me hadde i fjor. Det var eigentleg då ideen dukka om, om at me kanskje skulle invitera oss sjølve ned bibelcampingen om sumaren. Heldigvis fekk me lov å koma.:)

Evjetun har etter mitt inntrykk å bedømma vore ein fantastisk plass og tilbringa nokre dagar av ferien på. Alt frå omgivnad, til trivelege menneske, og gode aktivitetstilbod. Men framfor alt, god forkynnelse frå talarar og andaktshaldarar og mykje god sang og musikk. Der fekk me utfolda oss, og det satte iallefall eg umåteleg stor pris på. Lovprisning til Gud gjennom sang gir meg mykje.

Det var ikkje berre BSK- arar frå som var med oss denne helga. Både venner, familie ++ frå Bjerkreim hadde teke turen for å ha ei kjekke helg i lag. Tommy og Anette + Ingeborg og Kai Tore hadde med seg ein giga lavvo som dei fyrte i om kveldane. Der hadde me ein koseleg kveld med tralling og sang på fredagskveld/ natt..:)

Øystein, Fritjof, Kjell Arne, Magnus, Alf Helge ++ hadde med seg den styggaste overnattingsfarkosten eg har sett på lang tid. Det var ein såkalla kombicamp. Av de som kjenner til kva det er, så er det ikkje til samanlikning til korleis denne såg ut. Der overnatta dei alle fem. Om den såg stygg ut, så skal ikkje eg uttala meg for sterkt om komforten, for eg har ikkje testa ut farkosten. Mogleg var det behageleg.

Meg, Jon Gunnar (keffø) Bente, Kjetil, Linn og Ole Arnfinn overnatta i campingvogn. Det var overmåte behageleg. Sjølv om veret ikkje var av beste sort, så gjer ikkje det noko så lenge me har ei campingvogn.

Bilete:

img1176

Frokost i det fri!img1179

Ein svolten Jon Gunnar som svelge ei skjeva "igjø" munnen. Keffø då?
img1180

Linn varta opp med mat heila helgå! Kva skulle me gjort utan deg.:)
img1187

Sosialt samvær i lavvoen med drøs og sang.
img1191

Her er ikkje Ole heilt med. Seint for ein sleten mixar!
img1192

Men Øystein derimot, han var våken og klar for nattas utfordringar!:)Fleire bilete kjem utover i uka, med rafting, opptredenar, sporlek, osv.
6 kommentarer

Kjell Arne

15.07.2008 kl.15:40

øyyy

inkje noge dissing av combicampen..

for å sei det sånn, så hadde eg heller kjøpt ein combicamp, enn å fått ei campingvogn..

Combicamp står på lik linje som "hjulet" når det jelle goe oppfinningar.

Komme me ein plass og vill sova fort så tege det 15sekund så e combicampen klar te å sova i..

Gjermund

15.07.2008 kl.16:50

Det va det eg va redde. Som sagt så he ikkje eg prøvd ut komforten, men du må vel vera litt einig at utsjånaden på den kassen ikkje av det besta slaget? Elle e det berre meg..?

Kjell Arne

15.07.2008 kl.19:16

det e allti det indra som telle på alt.. som på: dame, bila, hus, combicampa, pc, og i pizzabolla.hehe

Men eg e me på tanken att den ser inkje akkurat ut som om me he kjøpt den i går, nei.

Men eg står på min påstann, om att av alle oppfinningar så ligge hjule og combicampen på topp.

Gjermund

15.07.2008 kl.20:03

Om der e nokon som har bilete av farkosten så hadde det jo vore moro og fått lagt han ut her, så kunne allmennheita fått eit inntrykk av "prakteksemplaret"..

Øystein

15.07.2008 kl.23:57

Ei kjefs helg var det uansett!:)

Kjell Arne

16.07.2008 kl.18:01

eg e sååå klar te neste år viss det blir..

eg he allereie begynnt å gleda meg,, hehe

Skriv en ny kommentar

hits